ECHIPA HUMAN


Image

SĂ VĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ CU PROFESIONIȘTII NOȘTRI

Image

- Preparator fizic -

 

Primul contact cu sportul l-a avut în anul 1992, participând la prima competiție sportivă doar un an mai târziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat în 2002.

Din 2003 până în 2009 a călătorit în jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 pana in 2017 experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor și Formator Antrenori în cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar.

În prezent este Preparator Fizic pentru sportivi de performanță precum Ion Pascu, Dinu Bucalet și Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.


Image

- ANTRENOR PERSONAL -

 

Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat inca din 2011 de cand activeaza ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță in 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind chiar vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele in fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!


Image

- ANTRENOR PERSONAL -

 

Deși a început antrenoratul din 2017, Ionuț Popa este un împătimit mai vechi al sportului având experiență sportivă încă de la vârsta de 12 ani, când a învățat Karate Shotokan, acesta fiind sportul său de suflet pe care îl practică și în prezent.

Curios din fire, dornic de cunoaștere și cu o permanentă nevoie de autodepășire, a decis să urmeze Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performantă Motrică, specializarea Arte Martiale. Înțelegând mult mai bine funcționarea și dezvoltarea continuă a corpului uman, a ajuns să privească altfel lucrurile, să aibă o perspectivă mai largă și mai complexă asupra a ceea ce își dorea  și putea să realizeze în domeniul sport & health life care. Astfel, a ales să devină antrenor personal și promovează la un nivel profesionist, mișcarea ca și parte a unui stil de viață sănătos.

În prezent, Ionuț Popa deține, ca și practicant Shotokan, centura neagra, 1 Dan.
Pasiunea sa pentru artele marțiale i-a adus victorii remarcabile, obținând titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național  în cadrul competițiilor oficiale de Karate Shotokan. De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a apreciat rezultatele sale, acordându-i titlul de „Maestru al Sportului”.


 

AMIR ABDALLA

Image

- ANTRENOR PERSONAL -

 

Amir Abdalla este antrenorul personal care își depășește în mod constant limitele. Pentru el, succesul nu este doar o dorință, ci o realitate.

Deoarece Amir este antrenat în spiritul unui luptător.

Este operator de forțe speciale, sanitar militar, parașutist militar și un instructor sportiv de excepție.

După absolvirea Universității Naționale de Apărare Carol I, s-a înrolat în cadrul forțelor speciale ale MApN.

Și-a construit cariera militară cu ambiție și multă muncă.

Pasiunea pentru sport (practică fitnessul din anul 2005) l-a condus către a deveni Preparator Fizic. A obținut această specializare, urmând Cursul de Preparator Fizic Pentru Forțele Speciale NATO, susținut de Școala NATO Pentru Operațiuni Speciale din Belgia. Ulterior, și-a folosit cunoștințele pentru a coordona programul de pregătire fizica în vederea selecției militarilor ca și operatori ai forțelor speciale.

Clinica de Fitness HUMAN și membrii HUMAN au doar de câștigat de pe urma experienței lui Amir Abdalla.

Da, este omul potrivit pentru toți aceia care aspiră la o carieră în cadrul MApN, SRI, SPP și pentru care o pregătire fizică specială este criteriul esențial pentru a fi admiși la aceste instituții.

Amir este antrenorul personal care va fi trup și suflet alături de fiecare om care va alege să devină și să trăiască HUMAN!


 

DAN ANTONESCU

Image

- KINETOTERAPEUT -

 


Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING (aplicarea de ventuze), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.


 

ANDREI SIMION

Image

- TERAPEUT -

 


Chiropractor – Certified by Ackermann College, Stockholm, Sweden

Owner and Founder at Vertical Clinic

Worked at Romanian Rugby Team

Worked at Montreal Canadians Hockey Team

Former Fitness Director at Human Kinetics Montreal

Studied Soft chiropractic – Dr. Ackermann Method within Ackermann College

Studied Dry Needling within Club Physio UK

Studied Human Kinetics at Commission des Praticiens en Médecine Douce du Québec (CPMDQ) Kinetoterapie și motricitate specială


 

DANIEL GHEORGHIȚĂ

Image

- KINETOTERAPEUT -

 


Daniel este un terapeut cu o experiență vastă în domeniu, el fiind absolvent al masterului de Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională | Neurological Rehabilitation în cadrul U.N.E.F.S. București. Pasiunea lui fiind uriașă pentru acest domeniu, el caută să se dezvolte încontinuu.

Daniel lucrează cu sportivi renumiți cum ar fi Ionuț Atodiresei care este un mare luptator de Kickboxing, Cristina Stanciu – MMA, Radu Milea – Ultramaraton, Liviu Dan – Maraton, cu prima echipă de ciclism feminin Daimon Women Cycling Team, Fotbal American – Bucharest Titans, Ciclism – Riders Club și alții dar de asemenea a lucrat și cu Asociația Down București – Pacienți cu sindrom Down.

La fel ca fiecare membru al echipei HUMAN, Daniel se dezvoltă în fiecare zi. Astfel, a ajuns să predea și cursuri în domeniu, fiind chiar fondatorul celui mai important eveniment în domeniul Fizioterapiei și anume Festivalul Internațional de Fizioterapie și Pregătire Fizică.


PROGRAMEAZĂ CONSULTAȚIA TA CHIAR ACUM LA
0771 600 700
SAU COMPLETEAZĂ


FORMULARUL DE CONTACT
Image

Acest tip de antrenament include antrenamente cardiovasculare în diferite forme cum ar fi circuite, cardio-boxing, kickboxing, hit, hiit, tehnici de spinning etc.

Image

Acest tip de antrenament înseamnă creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Image

Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac dar cel mai mult la palmare.

Image

Am implementat kinetoterapia în fitness pentru a obține cele mai bune rezultate în refacerea deficiențelor suferite.