ECHIPA HUMAN


Image

SĂ VĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ CU PROFESIONIȘTII NOȘTRI

Image

- Preparator fizic -

 

INFO


Primul contact cu sportul l-a avut in anul 1992, participand la prima competitie sportiva doar un an mai tarziu. Cristi Strava a devenit antrenor calificat in 2002.

Din 2003 pana in 2009 a calatorit in jurul lumii construind o carieră de Antrenor, Director Sportiv și Speaker în domeniul fitnessului și al nutriției pe vase de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America de Sud, SUA, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe și Bahamas.

Din 2009 pana in 2017 experiența și notorietatea sa îl propulsează în poziția de antrenor si Formator Antrenori in cadrul celebrului club sportiv Arsenal Londra.

În anul 2017, Cristi Strava revine în România și pune bazele primei clinici de fitness din România, HUMAN, lansând pe piața de fitness autohtonă un concept nou și revoluționar.

În prezent este Preparator Fizic pentru sportivi de performanta precum Ion Pascu, Dinu Bucalet si Formator Antrenori, Speaker, Antrenor Personal și Coordonator Programe al echipei HUMAN.


Image

- ANTRENOR PERSONAL -

 

INFO


Concurând mulți ani în gimnastică și acum în fitness, Nicky a învățat și a înțeles principiile biomecanicii la un nivel avansat inca din 2011 de cand activeaza ca antrenor personal. Astfel, ea este încrezătoare că poate îmbunătăți stilul tău de viață actual.

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță in 2009, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs din 2018 devenind chiar vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Cu experiența și învățăturile deprinse prin lucrul cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele in fitness și să te bucuri de o stare de sănătate optimă. Garantat!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!


RADU BUCULEA

Image

- ANTRENOR PERSONAL -

 

INFO


Radu Ștefan Buculea este un alt membru al echipei HUMAN, bine pregătit pentru tine!

Actual kinetoterapeut, antrenor de fitness – culturism și preparator fizic, Radu a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport, specializare în Kinetoterapie și Motricitate Specială. De asemenea, este masterand în Kinetoterapie și afecțiuni cerebo-vasculare.

Fost sportiv de performanță, a ales „Calea Sportului” și a urmat cursurile Centrului Național de Formare și Perfectionare al Antrenorilor, cu specializarea Fitness – Culturism.

Radu este o personalitate complexă și evolutivă, pentru care formarea profesională continuă este o necesitate, de aceea în CV.ul său se regăsesc și multe alte cursuri de perfecționare în științele mișcării sportive.

Amintim, aici, de „Sports Injury Specialist, Biomechanics Specialist, Personal Fitness Trainer – National Exercise & Trainers Association S.U.A.”, „Youth Fitness Guidelines and Program Design”, „Pre- and Post – natal Fitness: Physiology, Biomechanics and Programming – American Council on Exercise” și „Strength Coach” în cadrul International Strength & Conditioning Institute.


DAN ANTONESCU

Image

- TERAPEUT -

 

INFO


Licențiat în Kinetoterapie în anul 2015, în cadrul Universității de Educație Fizică și Sport din București, Dan a continuat să studieze cu pasiune și în profunzime terapia japoneză YUMEIHO, despre care se știe că este o chintesență a procedelor terapeutice manuale.

Aplicate cu succes în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei Yumeiho, acestea constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare și gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de puncto-terapie (în principiu similare celor utilizate în presopunctură și reflexoterapie); tehnici și procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongații); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului și staticii; exerciții de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

Anii de experiență profesională, perfecționarea în metode terapeutice revoluționare, cum ar fi: CUPING ( aplicarea de ventuze ), BANDAJAREA NEUROMUSCULARĂ, precum și însușirea competențelor de TEHNICIAN MASEUR, l-au ajutat să își desăvârșească practica în YUMEIHO și să o transforme în procedura de bază din portofoliul său de terapeut.


ANDREI SIMION

Image

- TERAPEUT -

 

INFO


Chiropractor – Certified by Ackermann College, Stockholm, Sweden

Owner and Founder at Vertical Clinic

Worked at Romanian Rugby Team

Worked at Montreal Canadians Hockey Team

Former Fitness Director at Human Kinetics Montreal

Studied Soft chiropractic – Dr. Ackermann Method within Ackermann College

Studied Dry Needling within Club Physio UK

Studied Human Kinetics at Commission des Praticiens en Médecine Douce du Québec (CPMDQ) Kinetoterapie și motricitate specială


DANIEL GHEORGHIȚĂ

Image

- KINETOTERAPEUT -

 

INFO


Daniel este un terapeut cu o experiență vastă în domeniu, el fiind absolvent al masterului de Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională | Neurological Rehabilitation în cadrul U.N.E.F.S. București. Pasiunea lui fiind uriașă pentru acest domeniu, el caută să se dezvolte încontinuu.

Daniel lucrează cu sportivi renumiți cum ar fi Ionuț Atodiresei care este un mare luptator de Kickboxing, Cristina Stanciu – MMA, Radu Milea – Ultramaraton, Liviu Dan – Maraton, cu prima echipă de ciclism feminin Daimon Women Cycling Team, Fotbal American – Bucharest Titans, Ciclism – Riders Club și alții dar de asemenea a lucrat și cu Asociația Down București – Pacienți cu sindrom Down.

La fel ca fiecare membru al echipei HUMAN, Daniel se dezvoltă în fiecare zi. Astfel, a ajuns să predea și cursuri în domeniu, fiind chiar fondatorul celui mai important eveniment în domeniul Fizioterapiei și anume Festivalul Internațional de Fizioterapie și Pregătire Fizică.


PROGRAMEAZĂ CONSULTAȚIA TA CHIAR ACUM LA
0733 824 273
SAU COMPLETEAZĂ


FORMULARUL DE CONTACT
Image

Acest tip de antrenament include antrenamente cardiovasculare în diferite forme cum ar fi circuite, cardio-boxing, kickboxing, hit, hiit, tehnici de spinning etc.

Image

Acest tip de antrenament înseamnă creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Image

Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac dar cel mai mult la palmare.

Image

Am implementat kinetoterapia în fitness pentru a obține cele mai bune rezultate în refacerea deficiențelor suferite.