CORECTARE POSTURALĂ


În viața de zi cu zi, neglijăm postura corpului nostru. Atunci când îi acordăm atenție, o facem pentru că ne afectează confortul, imaginea personală sau stima de sine.

Serviciile HUMAN Fitness Clinic includ aducerea și menținerea coloanei vertebrale într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, oricare ar fi problema medicală.

NU LĂSA O PROBLEMĂ UȘOR DE REZOLVAT SĂ DEVINĂ O BOALĂ CRONICĂ


Ai dureri de spate, gÂt sau pur Și simplu te trezeȘti cu dureri În tot corpul?

Activitățile fizice repetitive, munca la calculator sau statul pe scaun în fiecare zi, antrenamentele sportive incorect realizate, diversele accidente și deviații osteo articulare pe care le suferim, stresul, toate își pun amprenta asupra coloanei vertebrale și modifică poziția neutră a corpului nostru.

Avantajele pe care le vei avea, alegÂnd ȘedinȚele de corectare posturalĂ sunt multiple și la fel de valoroase:
 • de la un corp mai drept, mai relaxat și o libertate mai mare de mișcare
 • până la eliminarea durerilor de spate, optimizarea funcționării organelor interne
 • creșterea rezistenței organismului, încredere în sine și o bună stare de spirit

De obicei, corectarea posturală implică stretching, metode de pilates și yoga, dar și de tonifiere și eloganție (decompensarea vertebrală) a coloanei.

Toate antrenamentele sunt individuale și efectuate sub supravegherea unui membru al echipei.


Image

"80% din persoanele care petrec multe ore pe scaun se confruntă cu dureri de spate, gât și picioare, glezne umflate, glicemie crescută, dureri de cap și probleme articulare. Doar exercițiile de fitness corect executate pot readuce corpul în starea de bine!"

Cristi Strava - Preparator fizic

"80% din persoanele care petrec multe ore pe scaun se confruntă cu dureri de spate, gât și picioare, glezne umflate, glicemie crescută, dureri de cap și probleme articulare. Doar exercițiile de fitness corect executate pot readuce corpul în starea de bine!"

Cristi Strava - Preparator fizic

CARE SUNT PAȘII PENTRU A ÎNCEPE ANTRENAMENTELE ENERGIZANTE ȘI ANTISTRES?Image
PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE SPECIALIZATĂ

Această CONSULTAȚIE constă în:

 • Test de măsurare a procentului și a cantității de grăsime, a procentului de masă musculară, a retenției de apă și a gradului de dezechilibru muscular - acest test se va efectua cu un adipometru BX Deluxe cu ultrasunete, ecograf, singurul care poate arăta exact densitatea corporală
 • Evaluare posturală și stabilirea deficiențelor de postură
 • Teste de mișcare funcțională, teste de fitness
 • Analiza de nutriție și a stilului de viață

CONSULTAȚIA va dura între 45 și 90 de minute și este abosolut necesară pentru ca noi să îți cunoaștem starea de sănătate în detaliu.

Doar în acest mod îți vom putea oferi cele mai bune recomandări pentru antrenamente.

Image
CONSTRUIM UN PLAN DE ANTRENAMENT PERFECT ADAPTAT CORPULUI TĂU

În urma rezultatelor CONSULTAȚIEI (în timpul căreia îți vom exemplifica și metodele de antrenament recomandate) vom construi pentru tine un antrenament perfect adaptat necesităților corpului tău.

Programul 100 % personalizat se va baza pe expertiza și implicarea întregii echipe HUMAN, formată din Antrenor, Preparator Fizic, Tehnician Nutriționist, Kinetoterapeut și Chiropractician.

Astfel, vei urma programele potrivite ție, pe care le vei plăti știind exact care vor fi beneficiile tale!

CONSULTAȚIA ESTE ÎN VALOARE DE 40 DE EURO, PLATĂ CE VA FI ULTERIOR INCLUSĂ ÎN ORICE ABONAMENT ACHIZIȚIONAT.

Image
ÎNCEPEM ȘEDINȚELE DE TERAPIE POSTURALĂ

Toate antrenamentele sunt individuale și efectuate sub supravegherea unui membru al echipei.

AI DOAR DE CÂȘTIGAT!

ȘI PENTRU CĂ SUNTEM SIGURI DE CALITATEA SERVICIILOR, ÎȚI GARANTĂM PRIN CONTRACT RETURNAREA PLĂȚII ÎN CAZ DE ORICE NEMULȚUMIRE.


Atenție


Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

PĂRERILE CLIENȚILOR SUNT CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ!

 • Image
  “O sală de sport pe care o simți ca ACASĂ. Mă duc cu drag la întâlnirea cu Nicky și Cristi – profesioniști care înțeleg, adaptează antrenamentul personal în funcție de cerințele și necesitățile fiecăruia dintre noi! Datorită vouă am devenit mult mai energică, mai disciplinată, mai responsabilă. Pur si simplu vă iubesc ❤️”

  Isabela Andreia Sorescu

 • Image
  “Având 2 hernii de disc în zona lombară, îmi era teamă să merg la o sală obișnuită datorită durerilor de spate pe care le aveam de ani buni. Nu numai că am scăpat de aceste dureri, dar am început să fac și antrenamente de toate felurile, la care nici nu visam. Multumesc echipei HUMAN pentru profesionalism și rezultate.”

  Mihnea Mhn

 • Image
  “Dragii mei, sunteți minunați! Ceea ce faceți voi și mai ales felul profesionist în care alegeți să aduceți un plus de valoare în viața celor din jur contează, aduce o schimbare binevenită, care face diferența. Bravo!”

  Roxana Filip

 • Image
  “Profesionalism și implicare! Am văzut și simțit schimbări benefice pe propriul corp! Mulțumesc pentru că nu mai am dureri de spate și de genunchi, mulțumesc pentru motivația pe care mi-o transmiteți la fiecare antrenament!”
  Beatrice Voinea

 • Image
  “From the 1st season I had with Cris I knew was with the right trainer. Not only did he help me build muscle and lose fat, he also taught me how to train even when he wasn’t with me. Besides training in the gym, he gave me the best nutrition advice that I needed at the time.
  Definitely highly recommended!”

  Baz Raskin

 • Image
  “The Best option for anyone who wants to invest in themselves, get stronger, happier and better quality of life. Nicky and Cristi are top of the top professionals. You don’t get to fool around with them, but you’ll eventually start loving the pain. You guys, if you want real results, real work and impeccable technique, this is the place to be!”

  Alexandra Fainita

 • Image
  “Cris was my regular trainer for over 4 years. Only stopped because he left London for his next adventure. Cris was clearly well informed and knowledgeable. Easy going and patient whilst professional and focused to get the best out of his students. I for one benefited massively under his guidance (in my case it was to build muscle and improve general fitness). Highly recommended​!”

  David West

Image

Acest tip de antrenament include antrenamente cardiovasculare în diferite forme cum ar fi circuite, cardio-boxing, kickboxing, hit, hiit, tehnici de spinning etc.

Image

Acest tip de antrenament înseamnă creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Image

Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac dar cel mai mult la palmare.

Image

Am implementat kinetoterapia în fitness pentru a obține cele mai bune rezultate în refacerea deficiențelor suferite.