Slăbire prin fitness

Jos kilogramele, dar nu oricum! 

Indiferent de dieta pe care o urmezi ( de preferat recomandată de un nutritionist ), poti slabi sanatos si sustinut doar cu un efort fizic bine directionat!

Exercitiile fizice sunt singurele care potenteaza efectele unei nutritii sanatoase si stimuleaza organismul sa piarda din procentele de grasime si de tesut adipos acumulate de-a lungul unei perioade de timp si sa isi construiasca o masa musculara durabila.

Antrenorul personal, prietenul corpului tau!

Antrenamentele potrivite pentru pierderea in greutate sunt eficiente atunci cand  sunt concepute de catre specialistii in fitness!

Antrenorii personali, specializati in slăbire corporala si tonifiere musculara, iti pot arata, in functie de o evaluare personalizata a conditiei tale fizice si a necesitatilor structurale ale corpului tau, care sunt exercitiile adecvate pentru o pierdere optima in greutate si pentru o remodelare armonioasa a corpului tau!
Expertiza unui antrenor personal iti va asigura un program de antrenamente care sa nu iti puna in pericol sanatatea, demonstrat fiind faptul ca oamenii care fac sport pe cont propriu ( alearga, merg la o sala de gym clasica, au acasa echipamente de fitness  ) sunt supusi in mod constant si inevitabil unui risc ridicat de accidentari (de la hernii de disc, pana la fisuri de menisc, rupturi de ligamente si deformari ale coloanei vertebrale etc ).

Fitness, sanatate inainte de toate!

A preveni este mult mai important decat a vindeca, de aceea antrenamentele de fitness au si un rol profilactic asupra corpului tau. De asemenea, in cazul in care ai deja o afectiune medicala, doar un antrenor personal te poate ajuta sa pui in practica  un set de exercitii care sa dea rezultate, sa nu iti limiteze potentialul si sa iti  sustina  organismul in procesul de refacere.
Doar alaturi de un expert in fitness vei iesi din zona de confort, iti vei stabili obiective realizabile, pe care le vei atinge progresiv, intr-un mod sigur pentru integritatea ta fizica.
Corpul tau va fi provocat continuu pentru o slabire si tonifiere adaptate caracteristicilor organismului tău si o transformare sanatoasa si cu efecte benefice pe termen lung.

Momentul in care ajuns la greutatea dorita, dupa un program individualizat de slabire si de tonifiere este exact momentul in care sa continui sa mergi la sala de fitness, miscarea sa faca parte din rutina ta zilnica si, mai mult decat atat, sa devina, parte a unui stil de viata sanatos, alaturi de o alimentatie echilibrata.
Profita de competentele si de experienta unui antrenor personal care sa lucreze special pentru tine, pentru a ajunge la o forma corporala care sa iti ofere energia fizica, starea de bine psihica si frumusetea pe care le doresti si le meriti!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *