65% din persoanele care doresc să slăbească aleg o dietă sau o rutină de fitness care le distruge și mai mult sănătatea.

Pentru slăbire și tonifiere trebuie să urmezi un plan de antrenament și alimentație personalizat și atent supravegheat de un atrenor personal, nutriționist și kinetoterapeut.

Vreau detalii
Image

Slabire si tonifiere la HUMAN Fitness Clinic


Echipa

Toate antrenamentele le vei efectua doar sub îndrumarea unui antrenor personal și vei avea acces la nutriționist, kinetoterapeut și chiropractor.

Planul

Nici o persoană nu este la fel ca alta , de aceea și planul de antrenament și nutriție sunt personalizate pentru tine.

Antrenamente

Antrenamentele se efectuează într -un cadru intim in centrul Bucureștiului. Poți alege sesiuni personale 1 la 1 sau de mini-grup. Totul este gândit pentru confortul tău.

Măsurători

Folosim cele mai bune echipamente pentru evaluarea posturală, analiza metabolică, analiza masei musculare, procentul de grăsime și alte valori importante pentru construirea unui plan de antrenament.

Consiliere

Suntem alături de tine , de la început până îți atingi obiectivele. Asta include motivație, consiliere și chiar sprijin psihologic !

Siguranță

Antrenamentele efectuate fără supraveghere pot duce la accidentări sau dezechilibre în organism. Planul nostru de antrenament este sigur și oferim garanții precum returnarea plății dacă nu ești 100% mulțumit.

Membrii noștri si rezultatele lor sunt dovada

Vezi mai multe review-uri aici.

"O sală de sport pe care o simți ca ACASĂ. Mă duc cu drag la întâlnirea cu Nicky și Cristi – profesioniști care înțeleg, adaptează antrenamentul personal în funcție de cerințele și necesitățile fiecăruia dintre noi!"
Image
Isabela Andreia Sorescu
"Având 2 hernii de disc în zona lombară, îmi era teamă să merg la o sală obișnuită datorită durerilor de spate pe care le aveam de ani buni. Nu numai că am scăpat de aceste dureri, dar am început să fac și antrenamente de toate felurile..."
Image
Mihnea Mhn

Începe transformarea ta acum!

Pachetele noastre de slăbire și tonifiere încep de la €150. Sănătatea este o investiție nu o cheltuială, iar HUMAN Fitness îți oferă garanția satisfacției: 100% mulțumit sau îți returnăm valoarea abonamentului.