Concept


HUMAN Fitness Clinic îți propune o abordare originală a fitnessului, din perspectiva necesităților fizice și structurale ale corpului tău.

Pentru că esența sănătății este mișcarea, îți recomandăm ca tu să o practici conștient. Conștient de forma ta fizică actuală și conștient că îți poți îmbunătăți atât înfățișarea, cât mai ales starea de sănătate dacă urmezi un program de fitness unic și 100 % personalizat.

 

BECOME A HUMAN

Îți oferim mai mult decât fitness!


Cu ajutorul nostru, ai șansa de a corecta diverse deficiențe fizice, de la o postură incorectă, până la leziuni la nivelul articulațiilor.

Și îți putem garanta atingerea unei forme fizice optime, pentru că la HUMAN Fitness Clinic am implementat kinetoterapia în fitness.

Image

"Datoria noastră este de a aduce calitate în viețile oamenilor, iar noi ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, dar care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai!"

Nicky Matei - Antrenor Personal

"Datoria noastră este de a aduce calitate în viețile oamenilor, iar noi ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, dar care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai!"

Nicky Matei - Antrenor Personal

Am adus fitnessul și kinetoterapia împreună

HUMAN FITNESS CLINIC este o sală de fitness aparte!

Îți prezentăm o adevărată clinică în care fiecare client care ne trece pragul este inițial evaluat din punct de vedere postural, a formei fizice generale, al stilului de viață și al obiceiurilor nutriționale.


PENTRU TINE!

O întreagă echipă își unește forțele și cunoștințele pentru ca tu să poți urma un program de antrenamente în urma căruia îți vei atinge orice obiectiv propus. 


Image Image


TOTUL ÎNCEPE PRIN COMUNICARE


Echipa HUMAN se bazează pe comunicare și se va informa cu privire la starea ta de sănătate, dacă este cazul inclusiv de la medicii și terapeuții care te-au tratat înainte de a ajunge la noi. 

1.

Totul pentru ca tu să îți atingi obiectivele propuse: fie reducerea țesutului adipos, tonifiere, creșterea masei musculare sau corectarea posturii, ameliorarea durerilor cronice, eliberarea de stres.

2.

A preveni este mult mai important decât a vindeca, de aceea ne concentrăm antrenamentele de fitness  în special pe partea de profilaxie. 

3.

Programele noastre sunt construite pentru sportivii de performanță, dar și adaptate persoanelor care nu au intrat vreodată într-o sală de sport. 

Alege serviciile clinicii de fitness HUMAN și vei deveni, cu siguranță,  ALT OM!

"Reconnect with the human inside"


Reconectarea la propria persoană  este filozofia pe care o aducem în viața de zi cu zi. 

Ne propunem să îmbunătățim sănătatea oamenilor care au încredere în noi și să le redefinim mentalitatea vis a vis de mișcare, prin fitness și prin educație.  

Îi îndemnăm să se întoarcă înspre ei înșiși, către nevoile corporale și dorințele lor.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Și îi antrenăm să atingă potențialul lor maxim,  fizic și mental. 


Atenție


Exercițiile fizice efectuate fără supravegherea unui antrenor specializat pot duce la înrăutățirea problemelor articulare, bolilor de oase, osteoporozei, herniei de disc etc.

Image

Acest tip de antrenament include antrenamente cardiovasculare în diferite forme cum ar fi circuite, cardio-boxing, kickboxing, hit, hiit, tehnici de spinning etc.

Image

Acest tip de antrenament înseamnă creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Image

Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac dar cel mai mult la palmare.

Image

Am implementat kinetoterapia în fitness pentru a obține cele mai bune rezultate în refacerea deficiențelor suferite.