IONUȚ POPA


Antrenor Personal


Image

BIOGRAFIE


Deși a început antrenoratul din 2017, Ionuț Popa este un împătimit mai vechi al sportului având experiență sportivă încă de la vârsta de 12 ani, când a învățat Karate Shotokan, acesta fiind sportul său de suflet pe care îl practică și în prezent.

Curios din fire, dornic de cunoaștere și cu o permanentă nevoie de autodepășire, a decis să urmeze Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, secția Sport și Performantă Motrică, specializarea Arte Martiale. Înțelegând mult mai bine funcționarea și dezvoltarea continuă a corpului uman, a ajuns să privească altfel lucrurile, să aibă o perspectivă mai largă și mai complexă asupra a ceea ce își dorea  și putea să realizeze în domeniul sport & health life care. Astfel, a ales să devină antrenor personal și promovează la un nivel profesionist, mișcarea ca și parte a unui stil de viață sănătos.

În prezent, Ionuț Popa deține, ca și practicant Shotokan, centura neagra, 1 Dan.
Pasiunea sa pentru artele marțiale i-a adus victorii remarcabile, obținând titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național  în cadrul competițiilor oficiale de Karate Shotokan. De asemenea, Ministerul Tineretului și Sportului a apreciat rezultatele sale, acordându-i titlul de “Maestru al Sportului”.

Ionuț Popa își urmează cu plăcere și dedicare profesia și vă invită să vă  antrenați alături de el, la Clinica de Fitness Human, iar programele sale de fitness special concepute pentru voi, să devină principala sursă de energie pentru transformarea voastră la nivel corporal, mental și emoțional.

Specializări și Certificări


Cursuri si Experiență:

 • Metabolic effect
 • Resistance training program
 • Functional advance
 • Functional games
 • Masaj terapeutic / sportiv

PĂRERILE CLIENȚILOR SUNT CARTEA NOASTRĂ DE VIZITĂ!

 • Image
  “Dragii mei, sunteți minunați! Ceea ce faceți voi și mai ales felul profesionist în care alegeți să aduceți un plus de valoare în viața celor din jur contează, aduce o schimbare binevenită, care face diferența. Bravo!”

  Roxana Filip

 • Image
  “Nu numai ca am scapat de durerile din zona lombara dar am inceput sa fac si antrenamente de toate felurile, la care nici nu visam. Intr-o atmosfera intima (se lucreaza doar personalizat) esti supravegheat indeaproape si primesti indrumare indiferent de nevoi. ”

  Mihnea Mhn

 • Image
  “O sala de sport pe care o simti ca ACASA. Ma duc cu drag la intalnirea cu Nicky si Cristi – profesionisti care inteleg, adapteaza antrenamentul personal in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre noi! Datorita voua am devenit mult mai energica, mai disciplinata, mai responsabila. Pur si simplu va iubesc ❤️”

  Isabela Andreia Sorescu

 • Image
  “Profesionalism si implicare! Am vazut si simtit schimbari benefice pe propriul corp! Multumesc pentru ca nu mai am dureri de spate si de genunchi, multumesc pentru motivatia pe care mi-o transmiteti la fiecare antrenament!”
  Beatrice Voinea

Image

Acest tip de antrenament include antrenamente cardiovasculare în diferite forme cum ar fi circuite, cardio-boxing, kickboxing, hit, hiit, tehnici de spinning etc.

Image

Acest tip de antrenament înseamnă creșterea masei musculare, care se face prin 9 metode diferite de antrenament cu greutăți.

Image

Folosim antrenamentele de tip box și kickbox, cu lovituri la sac dar cel mai mult la palmare.

Image

Am implementat kinetoterapia în fitness pentru a obține cele mai bune rezultate în repararea deficiențelor suferite.