Începători


Image
Te-ai hotărât să aduci în viața ta beneficiile fitnessului?
Ai schimbat mai multe săli de fitness, cu dorința de a reuși să urmezi antrenamentele potrivite ție?
Cauți cel mai bun loc în care să practici fitnessul și cel mai bun antrenor personal?

Fii fără grji! La Clinica de Fitness HUMAN te vei antrena exact atât cât îți va permite condiția ta fizică de începător! Și, da, vei trece de acest nivel, vei evolua, deoarece rezultatele programului conceput special pentru tine vor apărea în scurt timp.

Dacă ești începător, primele 2 săptămâni vor fi de adaptare. Vei lucra cu echipa HUMAN cel puțin 2 antrenamente pe săptămână, în care vei învăța tehnici de creștere a rezistenței la efort, exerciții de respirație, exerciții de bază pentru fiecare grupă musculară în parte, elemente de stretching și de mobilitate.


Image

Nici o mișcare pe care o vei face nu va fi întâmplătoare

Pentru că totul va fi gândit și conceput în funcție de particularitățile corpului tău, dar și ținând cont de obiectivele tale - slăbire, tonifiere, creșterea masei musculare, antrenamente pentru eliberarea stresului sau corectarea unor deficiențe posturale.

La HUMAN FITNESS CLINIC ne asigurăm că vei ajunge în formă maximă, fără a suferi accidentări, pentru că toate ședințele vor fi individuale și efectuate sub atenta îndrumare a unui antrenor profesionist. Și, cel mai important, nu vei începe antrenamentele decât în urma unei consultații care ne va permite să aflăm detalii importante legate de starea ta de sănătate.

Ai încredere în Echipa HUMAN și fă un prim pas spre o viață activă și sănătoasă prin fitness!


Image

NIVELURI DE ANTRENAMENT